Meni Strani
Meni Kategorij

Razpis za prosto delovno mesto hišnik M/Ž

Tržiški muzej, Muzejska 11, 4290 Tržič na podlagi 25. člena Zakona o delavnih razmerjih, Uradni list RS, št. 42/2002 in 10. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Tržiški muzej, Uradni list RS, št. 2/2012,
 
objavlja prosto delovno mesto HIŠNIK M/Ž
 
Pogoji:

  • V. stopnja izobrazbe tehnične ali druge smeri,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • sposobnost za fizična dela,
  • praktičnost,osnovno znanje uporabe računalniške tehnologije.

Delo bo sklenjeno za določen čas, za obdobje enega leta, za polovični delovni čas. Kandidata/kandidatko bomo obvestili o izbiri v roku 10 dni po zaključenem postopku izbora.

Prošnjo z življenjepisom in obveznimi dokazili o izpolnjevanju pogojev v pisni obliki pošljite do vključno 28. februarja 2018 na naslov: Tržiški muzej, Muzejska ulica 11, 4290 Tržič, s pripisom »Prijava na delovno mesto HIŠNIK M/Ž« ali na trziski.muzej@guest.arnes.si.

V izbirni postopek se bodo uvrstile popolne in pravočasno prispele vloge kandidatov/kandidatk, ki bodo izpolnjevali/e razpisne pogoje. Za nepopolno vlogo bo štela vloga, ko kandidat/ka ne priloži zahtevanih dokazil kot tudi vloga, iz katere ni mogoče razbrati, ali kandidat izpolnjuje razpisne pogoje.

Oseba, pristojna za posredovanje informacij v zvezi z objavo delovnega mesta je Jana Babšek, jana.babsek@guest.arnes.si, 04 53 15 500.

Datum objave razpisa:
18.2.2019

Pin It on Pinterest