0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vrtci, osnovne in srednje šole

Pedagoški programi za vrtce, osnovne in srednje šole.

Ponujamo pester nabor pedagoških programov. 

Na vodenih ogledih učenci odkrivajo zgodbe preteklosti, z doživljajskimi delavnicami pa jim popestrimo kulturne, naravoslovne in tehniške dneve. Vsebine predstavljamo na otrokom prilagojen, interaktiven in zanimiv način, hkrati pa se vsebinsko navezujemo na učne načrte.Podrobneje so naši programi predstavljeni v e-knjižici, z veseljem pa jih tudi prilagodimo pričakovanjem in posebnostim vaše skupine. Vabljeni!

Več o programih
Namig: Najbolj priljubljene delavnice za vrtce in prvo triado osnovne šole

  • Šuštarska delavnica (izdelovanje copatkov)
  • Pisanje z gosjimi peresi
  • Peka žemljic v Kurnikovi hiši
  • Polstenje volne

Namig: Srednješolci

Srednješolske skupine največkrat obiščejo spominski park in muzej koncentracijskega taborišča Ljubelj /Mauthausen.
Za vrtce in osnovne šole

Z obiskom Pollakove kajže, Kurnikove hiše, Galerije Atrij in Galerije Paviljon lahko najmlajšim omogočite doživetje dediščine in umetnosti na interaktiven in zanimiv način.

Z učenci obiščite izkustvene, poučne, doživljajske in ustvarjalne programe, ki jih z mislijo na vas ustvarjamo v Tržiškem muzeju.

Z našimi programi lahko svojim učencem približate različne teme in poglobite ali popestrite vaše kulturne, športne in tehniške dneve.

Naročanje skupin

Za srednje šole

Z našimi poučnimi, izkustvenimi in ustvarjalnimi programi lahko dijakom približate različne teme in popestrite vaše zgodovinske, umetnostne in druge programe.

Naročanje skupin