Meni Strani
TwitterFacebookInstagram
Meni Kategorij

Festival Paradiž v Tržiču 2018

Festival Paradiž bo potekal 24. in 25. avgusta 2018 v fužini Germovki in v starem mestnem jedru Tržiča.

PROGRAM FESTIVALA PARADIŽ v GERMOVKI in NA PLACU

V petek, 24. avgusta bo ob 20.30 uri vrhunski koncert klasične glasbe v Germovki. Nastopil bo trobilni kvintet SiBRASS, ki ga sestavljajo odlični trobilci iz Slovenske Filharmonije in Simfoničnega orkestra RTV Slovenija. Za nas bodo pripravili in odigrali pester program iz svetovne in slovenske glasbene zakladnice.

V soboto, 25. avgusta nas čakajo v starem mestnem jedru, NA PLACU, kulinarična in glasbena razvajanja.

Ob 18.30 uri: KUHNA NA PROSTEM
Z nami bodo: gostišče KARAVLA s paradiž burgerjem, delikatesa FIGA iz centra Kranja, Dom na KOFCAH z najboljšimi štruklji, Franc pa Jožef KRAN’SKA s Kran’a, Ekološka kmetija ŠLIBAR iz Kovorja s prvim bio pivom v Sloveniji, destilarna KRUCEFIX s široko paleto domačega žganja in likerjev, Hiša dobrih vin KOŽELJ, Kava bar COKLA s paradiž svetlim in temnim pivom in kavarna STARA GODBA…

Ob 19. uri: Ulični koncert skupine TERRAFOLK, ki je znana po mnogih evropskih turnejah, mega koncertih, nagradah in pristnem stiku s publiko.

Ob 21. uri: VELIKI KONCERT najboljšega slovenskega orkestera Big Band RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Lojzeta Krajnčana ter odličnim dramskim igralcem in pevcem, televizijskim voditeljem ter imitatorjem KLEMENOM SLAKONJO.

Pin It on Pinterest