Meni Strani
TwitterFacebookInstagram
Meni Kategorij

Festival Paradiž 2017

Tržiški Muzej, skupaj z umetniško vodjo Romano Krajnčan, že tretje leto pripravlja Glasbene večere v Tržiškem Muzeju. Rdeča nit so vrhunski umetniki, sproščeno vzdušje in druženje.

Glasbenim večerom letos prvič dodajamo dvodnevni poletni festival – FESTIVAL PARADIŽ, ki bo potekal 25. in 26. avgusta 2017 v Germovki in v mestnem jedru Tržiča.

Na dvodnevnem Festivalu Paradiž bodo nastopili izvrstni izvajalci, med njimi trije vrhunski ustvarjalci iz Tržiča. Pianist JURE GORUČAN; bobnar, violončelist in skladatelj KRISTIJAN KRAJNČAN ter glasbena legenda, skladatelj in dirigent LOJZE KRAJNČAN.

PROGRAM FESTIVALA PARADIŽ v GERMOVKI in NA PLACU

V petek , 25. avgusta 2017, bo ob 20.30 uri v GERMOVKI dvojno glasbeno doživetje, prelivanje klasične, improvizirane in filmske glasbe v sveži preobleki dveh tržiških virtuozov, ki koncertirata po celem svetu – Jureta Goručana in Kristijana Krajnčana.

V soboto, 26. avgusta, nas čakajo v starem mestnem jedru, NA PLACU, kulinarična in glasbena razvajanja.

Ob 19. uri : KUHNA NA PROSTEM
Z nami bodo: gostišče Karavla in Damjan Štefe s paradiž burgerjem, Mesarstvo ČADEŽ z eko kranjsko klobaso, Delikatesa FIGA iz centra Kranja, Ekološka kmetija ŠLIBAR iz Kovorja s prvim bio pivom v Sloveniji, Mestna Kavarna Tržič s paradiž torticami, degustacija štajerskih vin z najboljšimi vini iz Radgonskih goric in paradiž špricerjem…

Ob 21. uri : VELIKI KONCERT SWING SWING SWING z orkesterom Big Band RTV Slovenija pod vodstvom dirigenta Lojzeta Krajnčana ter odlična OMAR NABER in ANIKA HORVAT.

Pin It on Pinterest